Singer songwriter

Huiskamerconcerten reeks

Het is bijna 2017 en ik sta bol van de goede voornemens. Anders dan andere jaren ben ik dit jaar ook daadwerkelijk van plan om ze uit te gaan voeren! En dat te beginnen met een huiskamerconcertentour door Nederland (en misschien zelfs wel verder).

Dus heb jij altijd als eens een huiskamerconcert willen organiseren? Grijp je kans en dan speel ik misschien wel binnenkort de sterren van de hemel op jouw eigen bank, want vanaf halverwege januari tot en met heel februari ga ik op een exclusieve, intieme huiskamerconcerten tour! Wil je meer informatie of wil je meedoen? Laat dan snel van je horen en stuur me een bericht.
P.s. ter welke gelegenheid dit allemaal is hoor je binnnekort.. stay tuned!

1 commentaar

  1. veronique de groot
    6 februari 2017    

    Hoi Marit, we hebben gisteren enorm genoten van je muziek bij Ernesto’s in Sittard. Wordt vervolgd, ik heb nog een aparte mail voor je. Als muziekliefhebbers willen we een huiskamerconcert, of van de zomer in de tuin? Wil graag mogelijke data met je doornemen. 18-2 om 18.00 bij Ernesto’s? Moet wel Ernest nog vragen…… 28-5 in de middag in mijn tuin? groetjes en enorm veel succes!!