De crowdfunding loopt en we zijn goed onderweg met al 44%!! Maar wie o wie helpt me naar de 100%? Je kunt een donatie doen, maar dat hoef je niet voor niets te doen. Heb jij met je vriendengroep bijvoorbeeld altijd al een liedje willen hebben over iets wat jullie grappig vinden/studiemateriaal/een special someone? Dat kan! Leg wat geld bij elkaar en je krijgt je custom made liedje van mij! Zo maakte ik bijvoorbeeld al een liedje over een bepaald ziektebeeld tijdens mijn studie geneeskunde, en jawel – mijn cijfers waren telkens goed!
Andere tegenprestaties zijn natuurlijk gewoon de CD als ALLEReerste! Of een serenade… Of een huiskamerconcert lekker in de zomer… de keuze is reuze! Kijk snel op:

https://www.voordekunst.nl/projecten/5339-help-marit-trienekens-aan-een-eerste-ep-1

Om jullie vast een voorproefje te geven van al het goeds wat komen gaat… Hier een repetitie met de geweldige Jordi Repkes van het nummer Never Gonna End: