Jahaaa, ik heb geweldig nieuws! Ik stond al op 90% na de carnaval en het feestje houdt niet op, want ik werd net door Voordekunst.nl opgebeld dat de laatste tien procent binnen zijn door een donatie van het VSB fonds! Het is dus officieel: 100%!! En de crowdfunding is officieel geslaagd, waarvoor mijn ontzettend grote dank naar iedereen die meegeholpen, gedoneerd en gesteund heeft! En met dit doelbedrag in de pocket kan ik zeggen: de EP komt er dus ook 100% zeker aan!
Weet wel, wie nog wil bestellen of meehelpen: het kan nog steeds! Jazeker, je kunt over de 100% heen gaan en dat betekent alleen nog maar meer geld voor het maken en de promotie van de EP. Donaties zijn nog steeds welkom de komende 12 dagen en dus verwijs ik nog een keertje naar mijn crowdfunding pagina op voordekunst!

Wauw, ik heb het vorige bericht nog niet geplaatst of ik wordt door Voordekunst.nl opgebeld dat de laatste tien procent binnen zijn door een donatie van het VSB fonds! Het is dus officieel: 100%!! En de crowdfunding is officieel geslaagd, waarvoor mijn ontzettend grote dank naar iedereen die meegeholpen, gedoneerd en gesteund heeft! En met dit doelbedrag in de pocket kan ik zeggen: de EP komt er dus ook 100% zeker aan! Weet wel, wie nog wil bestellen of meehelpen, het kan nog steeds! Jazeker, je kunt over de 100% heen gaan en dat betekent alleen nog maar meer geld voor het maken van en de promotie voor de EP. Dus verwijs ik nog een keertje naar: https://www.voordekunst.nl/projecten/5339-help-marit-trienekens-aan-een-eerste-ep-1#Het%20verhaal

Geplaatst door Marit Trienekens op dinsdag 28 februari 2017