Zooo… dat was het dan, ik ben helaas niet door naar de beste 7 singer-songwriters van Nederland. Maar WAT een topervaring! Het was super om mee te mogen doen en ik heb ontzettend veel leuke reacties gekregen, dus bedankt allemaal ­čÖé

Voor degenen die het gemist hebben, je kunt op uitzending gemist de show nog bekijken: http://www.nederland3.nl/gemist/14055

Voor degenen die mijn liedje in zijn geheel willen zien kun je het volgende filmpje bekijken (in de uitzending wordt er een verkorte versie getoond):

En als je mijn gehele profiel met introductiefilmpje, gehele liedje, tekst en beschrijving wilt zien, kijk dan op: http://www.debestesingersongwriter.nl/Marit-Trienekens.11335.0.html

Verder wil ik nog even props geven aan de juryleden Giel Beelen, Eric Corton, Miss Montreal (Sanne Hans) en Gerard Ekdom. Het jurycommentaar was terecht en ik kan er echt iets mee. Verder ook een bedankje aan alle mensen die aan het programma meegewerkt hebben, want het was echt een topervaring en bovendien is er erg respectvol met de kandidaten omgegaan.
Om nog even terug te komen op het jurycommentaar, ik heb de laatste tijd ook niet stil gezeten, ik heb er eigelijk al iets mee gedaan, namelijk een nieuw liedje geschreven. Ik heb geprobeerd hierin het commentaar zo goed mogelijk te verwerken.
Het liedje “Over You” gaat over een verhaal van een vriendin van me, die me eigelijk out of the blue een heel heftig verhaal vertelde. Kort samengevat gingen haar ouders scheiden en toen haar moeder een nieuwe vriend kreeg boterde het totaal niet tussen haar en haar moeders vriend. Ik wil er verder niet te diep op ingaan, maar op een gegeven moment werd het zo erg dat haar moeder haar uit huis gezet heeft. Ik vond het zo erg voor haar en ik bedacht me hoe verraden ze zich gevoeld moest hebben door haar moeder.. en zo is het liedje “Over You” ontstaan. Ik hoop dat het in de smaak valt! (Het staat ook op de site onder het kopje media > muziek)