Hey allemaal,

Ik heb dit bericht al veeeel te lang uitgesteld maar hier komtie dan toch! Ik doe namelijk mee aan een westrijd genaamd “De Beste Singer-Songwriter van Nederland” gepresenteerd door Giel Beelen in een samenwerking van VARA, BNN en 3FM. Omdat ik nu pas het bericht typ is het eigelijk jammer dat je het niet meer vanaf het begin kunt volgen. Daarom heb ik mijn facebookberichten, die ik destijds getypt heb, even op een rijtje gezet zodat iedereen het toch nog vanaf het begin kan meebeleven! Het is dan ook allemaal begonnen op facebook, toen een paar van mijn vriendinnen aan me schreven dat ze gehoord hadden van deze wedstrijd en dat ze aan mij moesten denken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dus stiekem ben ik nog ver gekomen ook! Afgelopen maandag hebben ze zelfs op de medische faculteit gefilmd, om een introductiefilmpje te maken. En poeh.. het valt niet mee om niét in de lens te kijken haha.
Komende zondag zijn de opnamens en dan weet ik of ik bij de laatste 6 zit, maar vraag het me niet, want helaas mag ik niets zeggen (ik moest namelijk ook een contract tekenen). Het programma begint op 25 juni om 20:30 uur op Nederland 3 en ik zelf zit pas in de 3e aflevering, die op 9 juli (zelfde tijd etc) uitgezonden wordt. En tja… als ik nog verder kom dan kom ik de weken erna ook nog op tv 😉 Maar goed, het is natuurlijk al fantastisch om zover te komen en om de kans te krijgen in dezelfde studio te spelen waar ook Michael Jackson, the Rolling Stones en the Police nummers hebben opgenomen. Wat een eer! Nou ik ga gewoon mijn best doen en mocht je benieuwd zijn naar het nummer dat ik ga spelen, het heet: Your Memory Dies Tonight (ietwat slechte versie is ook op YouTube te vinden). Dus… ik ga in ieder geval lekker genieten zondag enneh… wie weet 😉

Voor meer informatie over de wedstijd kijk op:
www.debestesingersongwriter.nl
Facebook: https://www.facebook.com/debestesingersongwriter
Twitter: #DBSSW, @DBSSW