Wauw het loopt geweldig goed met de huiskamerconcerten! Trienekens on Tour is een feit en februari gaat een hele mooie maand worden… en ter ere van wat vraag je je misschien af?

Nou het zit zo: al deze jaren heb ik met muziek de meest mooie avonturen mogen beleven en de tijd is rijp om de volgende stap te nemen: een eerste echte eigen EP!!! Jawel! Zes nummers, tot in detail uitgewerkt. Alle gekkigheid die ik in mijn hoofd erbij hoor wanneer ik de liedjes speel zal te horen zijn, omdat er ook andere muzikanten gaan meespelen. Het wordt een flink project waarin ik ga componeren, inspelen, me druk ga maken over artwork en mastering, kortom: alles erop en eraan. Daarom gaat er ook een crowdfunding actie lopen om te helpen dit geheel te bekostigen en waarin jij als eerste de EP kan bestellen. Daarover hoor je binnenkort meer! In de tussentijd, kijk gerust in de agenda want er zijn een heleboel mooie huiskamerconcerten die je in de komende tijd kan gaan bijwonen.