02  - Tim Leguijt FotografieHehe dat werd tijd! Sinds begin maart is mijn website namelijk gehackt ­čÖü waarom???
Maar goed, eindelijk de controle weer volledig terug dus tijd voor een goede update. Wat hebben jullie gemist? Ik ben ondertussen namelijk goed bezig geweest met optredens!
Om te beginnen heb ik het mooie nieuwe Bibelot (Dordrecht)┬ámogen openen in de PopLounge http://www.bibelot.net/nl/nieuws/#26, waar diezelfde avond ook The Don’t Touch My Croque-Monsieurs en Kane speelden (foto Tim Leguijt). Verder heb ik in de Singer-Songwriter Sunday gespeeld, georganiseerd door Etan Huijs in Venray, waar ook de onderstaande foto gemaakt is (door Ronnie van Schenkhof) ├ęn heb ik meegedaan aan Dok6 Recordings in Panningen om geld in te zamelen voor CliniClowns!
En verder ben ik nog lang niet uitgespeeld… met een heel scala aan nieuwe nummers kunnen jullie nog veel meer verwachten de komende tijd ­čśë

485159_4823188857134_601909397_n