Ik heb met de muziek al vele mooie avonturen mogen beleven. Zo heb ik al mogen optreden als voorprogramma voor artiesten zoals De Dijk, Kane en Ed Struijlaart en ben ik in 2012 op Ned3 geweest in de populaire talentenshow van VARA, BNN en 3FM “De beste singer-songwriter van Nederland”, gepresenteerd door Giel Beelen. Ook heb ik meegedaan aan de landelijke talentenjacht De Grote Prijs van Nederland en stond daarbij in de halve finale in Tivoli. Hiernaast zet ik me sinds 2015 in als ambassadrice voor Stichting Pole Position, welke zich inzet om sportieve dromen van verstandelijk gehandicapten te realiseren.

Waar ik wel tegenaan loop is dat iedereen die mijn muziek mooi vindt, dit niet thuis op de bank nog eens even terug kan luisteren. Daarom is de volgende stap nu het maken van een professionele EP, waarbij ik mijn zes beste nummers op ga nemen. Dit ga ik doen in Studio Artichoque te Oisterwijk, waarbij ik samen ga werken met René Bloks (producer). Verder zal ook het meesterlijke gitaarspel van Jordi Repkes (o.a. winnaar Sena Guitar Awards) te horen zijn op de EP.

Waarom crowdfunding?
Het maken van een EP is helaas behoorlijk duur. Om je hier een beeld van te geven: er moeten voorbereidingen worden getroffen en worden gecomponeerd (dit heet pre-productie), de liedjes moeten worden opgenomen, gearrangeerd, gemixt, gemasterd, er moet artwork worden ontworpen, er moeten CD’s worden geperst en er moet promotie voor worden gemaakt. Ondanks dat ik dit jaar hard gewerkt heb om dit te kunnen bekostigen, heb ik toch jullie hulp nodig om de cirkel rond te krijgen. Het grootste gedeelte zal ik uit eigen zak betalen, maar omdat ik financieel maar beperkte middelen heb zou ik heel erg goed jouw hulp kunnen gebruiken. Ik ben je buitengewoon dankbaar als jij een financiële bijdrage zou willen leveren aan mijn plaat! Omdat ik dat zo waardeer zet ik daar natuurlijk ook allerlei leuke tegenprestaties tegenover. Zo kun je natuurlijk de EP voordat hij uit is krijgen, maar ook een serenade, een huiskamerconcert, een liedje over een onderwerp naar keuze en nog veel meer.

Wil jij ook meehelpen en als eerste de EP thuis ontvangen? Kijk dan op mijn pagina op voordekunst.nl!