Geneeskunde studenten opgelet! Hier is hij dan: DE clip van het grote circulatielied. Voor de non-geneesco’s zal ik het ook even uitleggen: in het 2e jaar van geneeskunde krijg je een blok genaamd “circulatie 2” en ik had voor de grap een samenvattingsliedje over dit blok gemaakt. Deze grap liep echter behoorlijk uit de hand toen het liedje maar doorgestuurd en doorgestuurd werd.
Nu dan toch alle remmen los zijn heb ik besloten een filmpje erbij te maken, een videoclip eigelijk. En hier volgt dan het eindresultaat:

Nog even wat special thanks voor het helpen aan Stanley, Nick, Britt, Suzan, Mahlet en Lisa en natuurlijk IFMSA Nijmegen voor het mogelijk maken van deze video!

De ware kers op de taart was overigens dat ik afgelopen week het grote circulatielied mocht spelen op het afscheid van Dr. Lenders, de voormalige blokcoördinator van Circulatie 2. Een beetje eng wel (zeker als je bedenkt dat ik de tekst nooit heb laten nakijken), maar het was een succes, een zaal vol internisten die uit volle borst meezong. 🙂 En de clip zal voortaan ook als vast lesprogramma gebruikt worden bij het blok… niet slecht voor een samenvattingsliedje, toch?