Gisteren was het dan zover! De bestuurswissel van IFMSA (International Federation of Medical Student’s Associations) Nijmegen. IFMSA is een stichting, georganiseerd door en voor geneeskunde studenten die zich in landen over de hele wereld manifesteert en zich inzet voor het verbeteren van de Global Health. Ik ben zelf naast mijn studie vice-voorzitter van de PR-werkgroep van IFMSA Nijmegen en daarom ben ik erg betrokken bij deze organisatie en bovendien vind ik dat IFMSA heel goed werk doet!
Daarom heb ik een lied geschreven voor de IFMSA van Nijmegen, daarbij ben ik geholpen door Stanley Lambertus, die samen met mij de tekst afgemaakt heeft, de percussie gedaan heeft én alle opnameapparatuur in huis had (heel belangrijk!). We hebben besloten om het een verassing te houden tot aan de bestuurswissel en het was gelukkig een succes. Veel positieve reacties gehad en hopelijk helpt het IFMSA Nijmegen weer om bekendheid te vergaren! Win-win, toch?
Je kunt het nummer terugluisteren op http://www.marittrienekens.nl/media/muziek/ en als je meer wil weten over IFMSA ga dan naar www.ifmsa.nl. Wil je een bijdrage leveren aan het goede doel, e-mail dan naar sales@ifmsa.nl.