Skip to main content

Nieuws

Officiële release van “Dance with my dark side”

Officiële release van “Dance with my dark side”

Wauw! Wat een feestje was het op 27 oktober in café Trianon in Nijmegen op de officiele release van mijn debuut ep “Dance with my dark side”. Ik ben enorm trots dat ik met volledige band mijn muziek ter gehoren heb mogen brengen. Even voorstellen van links naar rechts: Jordi Repkes op elektrische gitaar, Wesley Gerrits op de drums, Jeroen Kurpershoek op basgitaar en Stijn Donders op viool. Wat een toppers deze mannen!
En wat een toppubliek! De sfeer zat er heerlijk in en er zijn gelukkig al een heleboel ep’s de deur uit gevlogen die avond. Wil je er ook eentje hebben? Kom een keer naar een live optreden of mail naar marittrienekens@gmail.com. Natuurlijk ben ik ook te beluisteren op Spotify, iTunes, Deezer en nog veel meer kanalen! Wat vind jij het leukste liedje?

Ep cover bekendgemaakt!

Ep cover bekendgemaakt!

 

Bij deze vast een sneak peak van mijn debuut ep ‘Dance with my dark side’. Ik hoop dat jullie er net zo blij mee zijn als ik, want wauw! Rutger Prins van Regime heeft in mijn ogen de boodschap van de plaat fantastisch in beeld kunnen vastleggen.

Benieuwd naar de plaat? Hij is verkrijgbaar vanaf 27 oktober, bij de release party in cafe Trianon in Nijmegen. De avond begint om 20:30u en wordt afgetrapt door Etan Huijs, waarna ik met volle band mijn gloednieuwe ep ter gehore mag brengen. Ben jij er ook bij?

Crowfunding: check!

Crowfunding: check!

Jahaaa, ik heb geweldig nieuws! Ik stond al op 90% na de carnaval en het feestje houdt niet op, want ik werd net door Voordekunst.nl opgebeld dat de laatste tien procent binnen zijn door een donatie van het VSB fonds! Het is dus officieel: 100%!! En de crowdfunding is officieel geslaagd, waarvoor mijn ontzettend grote dank naar iedereen die meegeholpen, gedoneerd en gesteund heeft! En met dit doelbedrag in de pocket kan ik zeggen: de EP komt er dus ook 100% zeker aan!
Weet wel, wie nog wil bestellen of meehelpen: het kan nog steeds! Jazeker, je kunt over de 100% heen gaan en dat betekent alleen nog maar meer geld voor het maken en de promotie van de EP. Donaties zijn nog steeds welkom de komende 12 dagen en dus verwijs ik nog een keertje naar mijn crowdfunding pagina op voordekunst!

Wauw, ik heb het vorige bericht nog niet geplaatst of ik wordt door Voordekunst.nl opgebeld dat de laatste tien procent binnen zijn door een donatie van het VSB fonds! Het is dus officieel: 100%!! En de crowdfunding is officieel geslaagd, waarvoor mijn ontzettend grote dank naar iedereen die meegeholpen, gedoneerd en gesteund heeft! En met dit doelbedrag in de pocket kan ik zeggen: de EP komt er dus ook 100% zeker aan! Weet wel, wie nog wil bestellen of meehelpen, het kan nog steeds! Jazeker, je kunt over de 100% heen gaan en dat betekent alleen nog maar meer geld voor het maken van en de promotie voor de EP. Dus verwijs ik nog een keertje naar: https://www.voordekunst.nl/projecten/5339-help-marit-trienekens-aan-een-eerste-ep-1#Het%20verhaal

Geplaatst door Marit Trienekens op dinsdag 28 februari 2017

44%, wie helpt me naar de 100%?

44%, wie helpt me naar de 100%?

De crowdfunding loopt en we zijn goed onderweg met al 44%!! Maar wie o wie helpt me naar de 100%? Je kunt een donatie doen, maar dat hoef je niet voor niets te doen. Heb jij met je vriendengroep bijvoorbeeld altijd al een liedje willen hebben over iets wat jullie grappig vinden/studiemateriaal/een special someone? Dat kan! Leg wat geld bij elkaar en je krijgt je custom made liedje van mij! Zo maakte ik bijvoorbeeld al een liedje over een bepaald ziektebeeld tijdens mijn studie geneeskunde, en jawel – mijn cijfers waren telkens goed!
Andere tegenprestaties zijn natuurlijk gewoon de CD als ALLEReerste! Of een serenade… Of een huiskamerconcert lekker in de zomer… de keuze is reuze! Kijk snel op:

https://www.voordekunst.nl/projecten/5339-help-marit-trienekens-aan-een-eerste-ep-1

Om jullie vast een voorproefje te geven van al het goeds wat komen gaat… Hier een repetitie met de geweldige Jordi Repkes van het nummer Never Gonna End:

Help jij mee aan mijn eerste EP?

Help jij mee aan mijn eerste EP?

Ik heb met de muziek al vele mooie avonturen mogen beleven. Zo heb ik al mogen optreden als voorprogramma voor artiesten zoals De Dijk, Kane en Ed Struijlaart en ben ik in 2012 op Ned3 geweest in de populaire talentenshow van VARA, BNN en 3FM “De beste singer-songwriter van Nederland”, gepresenteerd door Giel Beelen. Ook heb ik meegedaan aan de landelijke talentenjacht De Grote Prijs van Nederland en stond daarbij in de halve finale in Tivoli. Hiernaast zet ik me sinds 2015 in als ambassadrice voor Stichting Pole Position, welke zich inzet om sportieve dromen van verstandelijk gehandicapten te realiseren.

Waar ik wel tegenaan loop is dat iedereen die mijn muziek mooi vindt, dit niet thuis op de bank nog eens even terug kan luisteren. Daarom is de volgende stap nu het maken van een professionele EP, waarbij ik mijn zes beste nummers op ga nemen. Dit ga ik doen in Studio Artichoque te Oisterwijk, waarbij ik samen ga werken met René Bloks (producer). Verder zal ook het meesterlijke gitaarspel van Jordi Repkes (o.a. winnaar Sena Guitar Awards) te horen zijn op de EP.

Waarom crowdfunding?
Het maken van een EP is helaas behoorlijk duur. Om je hier een beeld van te geven: er moeten voorbereidingen worden getroffen en worden gecomponeerd (dit heet pre-productie), de liedjes moeten worden opgenomen, gearrangeerd, gemixt, gemasterd, er moet artwork worden ontworpen, er moeten CD’s worden geperst en er moet promotie voor worden gemaakt. Ondanks dat ik dit jaar hard gewerkt heb om dit te kunnen bekostigen, heb ik toch jullie hulp nodig om de cirkel rond te krijgen. Het grootste gedeelte zal ik uit eigen zak betalen, maar omdat ik financieel maar beperkte middelen heb zou ik heel erg goed jouw hulp kunnen gebruiken. Ik ben je buitengewoon dankbaar als jij een financiële bijdrage zou willen leveren aan mijn plaat! Omdat ik dat zo waardeer zet ik daar natuurlijk ook allerlei leuke tegenprestaties tegenover. Zo kun je natuurlijk de EP voordat hij uit is krijgen, maar ook een serenade, een huiskamerconcert, een liedje over een onderwerp naar keuze en nog veel meer.

Wil jij ook meehelpen en als eerste de EP thuis ontvangen? Kijk dan op mijn pagina op voordekunst.nl!

Eerste EP officieel aangekondigd!

Eerste EP officieel aangekondigd!

Wauw het loopt geweldig goed met de huiskamerconcerten! Trienekens on Tour is een feit en februari gaat een hele mooie maand worden… en ter ere van wat vraag je je misschien af?

Nou het zit zo: al deze jaren heb ik met muziek de meest mooie avonturen mogen beleven en de tijd is rijp om de volgende stap te nemen: een eerste echte eigen EP!!! Jawel! Zes nummers, tot in detail uitgewerkt. Alle gekkigheid die ik in mijn hoofd erbij hoor wanneer ik de liedjes speel zal te horen zijn, omdat er ook andere muzikanten gaan meespelen. Het wordt een flink project waarin ik ga componeren, inspelen, me druk ga maken over artwork en mastering, kortom: alles erop en eraan. Daarom gaat er ook een crowdfunding actie lopen om te helpen dit geheel te bekostigen en waarin jij als eerste de EP kan bestellen. Daarover hoor je binnenkort meer! In de tussentijd, kijk gerust in de agenda want er zijn een heleboel mooie huiskamerconcerten die je in de komende tijd kan gaan bijwonen. 

Huiskamerconcerten reeks

Huiskamerconcerten reeks

Het is bijna 2017 en ik sta bol van de goede voornemens. Anders dan andere jaren ben ik dit jaar ook daadwerkelijk van plan om ze uit te gaan voeren! En dat te beginnen met een huiskamerconcertentour door Nederland (en misschien zelfs wel verder).

Dus heb jij altijd als eens een huiskamerconcert willen organiseren? Grijp je kans en dan speel ik misschien wel binnenkort de sterren van de hemel op jouw eigen bank, want vanaf halverwege januari tot en met heel februari ga ik op een exclusieve, intieme huiskamerconcerten tour! Wil je meer informatie of wil je meedoen? Laat dan snel van je horen en stuur me een bericht.
P.s. ter welke gelegenheid dit allemaal is hoor je binnnekort.. stay tuned!