Harstikke gezellig die mensen in Woerden! Om te beginnen werd ik door een hele lieve vriendinnengroep die toevallig een vrijgezellenfeest had naar de radio-studio gebracht vanuit het station en ook Maarten Verduijn &co was een en al warm welkom.
Heb je de radioshow van RPL FM – Podium 107.1 gemist? Dan heb je vanavond 13 mei nog een kans – luister op www.rplfm.nl/live mee tussen 21:00 en 22:00. Daarna kun je ook nog genieten van de muzikale kunsten van Einfach Kurt, die na mij mochten optreden.

Ook als je vanavond niet kunt luisteren is dat geen probleem, RPL FM zet fragmenten van het optreden op hun website, bij mijn artiestenpagina. Wil je toch de hele uitzending horen? Stuur me dan even een berichtje en ik stuur het naar je toe.

En als je toch meer heil ziet in het zelf bijwonen van een live optreden, kom dan aanstaande dinsdag 14 mei naar cafe Piecken in Nijmegen, waar ik rond half 10 zal gaan spelen samen met Hugo Apperloo en Stanley Lambertus en niet alleen mijn eigen nummers, maar ook covers zal spelen!